Pentru cine nu stie, Bari e in Italia si pentru a fi Erasmus trebuie sa urmezi o facultate. Probabil e greu sa te apuci de o facultate doar pentru a fi Erasmus, ca mai rabzi un an si o si termini. Inscrierile incep  prin aprilie si ai mult de alergat pentru 3 learning agreement si aplication form. Ei bine, eu am facut sport si exercitii de yoga pentru a-mi pastra neuronii cat de cat in limite normale de supravietuire si am ajuns in Bari. E un oras foarte frumos, insa as fi preferat ori sa vin in vizita ori sa vin la un job sigur. E destul de greu sa iti gasesti cazare care sa se incadreze in cerintele tale: si bani putini, si luminos, si curat si in centru. insa cu putini mai multi bani am izbutit sa gasesc ceva dragutz, poate o sa pun poze sau poate va dau nr proprietarului in caz ca va conving ce oras minunat este acesta in care ma aflu si vreti sa va mutati aici.
Pentru inceput am stat 3 zile la hotel, am mancat in oras si am vazut toate tipurile de apartamente care se pot inchiria. Fetele au mai mult noroc, ca sunt fete.
Viata e frumoasa aici, toti italienii stiu cat de cat engleza, daca nu un ghid de conversatie de ajuta destul de mult. sunt obisnuiti localnii cu straini, ca nu e primul an Erasmus. a fost soare, dar in timpul ala cautam cazare si nu m-am bucurat de el, iar acum bate vantul si tuna de rupe pamantul si stau in casa, ca altceva nu e de facut. mi se termina bateria, voi reveni cu detalii.
p.s. adio diacritice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu