Cum fac ei orele

Astazi a fost prima zi de cursuri. Aveam 2, incepand cu ora 8, dar primul nu s-a facut, deci am avut timp sa ajung mai devreme la al doilea si bine am facut, ca multi studenti au ramas in picioare, pe durata intregului curs. Profa…era de treaba, eleganta, prezentabila, dar intreba mereu studentii ‘cum se zice’…ceea ce nu mi se pare ok sa ai tic ca profesor. Cursul s-a tinut intr-o sala multimedia, deci a pus un power point pe un laptop Mac subtire cat un caiet de matematica. La un moment dat erau ceva probleme tehnice si nu a continuat pana nu le-a rezolvat. Ora trebuia sa fie de 2 ore, dar scazand terminarea mai devreme cu 30 min si rezolvarea problemelor inca vreo 20, faceti voi socoteala ca e simpla.
Sala de clasa era cam mica pentru numarul de studenti care participau, scaune din acelea cu suport de scris, dar bineinteles ca la unele era rupt. Au fost suplinite cu 2 bancute de pe hol si tot nu au fost de ajuns.
Deci, tot mai frumoase salile noastre din corpul T cu mese lungi, cu scaune pentru toata lumea si confortabile, cu profesori mai dragutzi, mai sociabili, care ne stiu numele si ne vorbesc cu ‘dumneavoastra’. In fine, asta e prima impresie, poate mi-o voi schimba dupa ce voi merge la mai multe materii, mai multi profesori.

P.S. Am vorbit in italiana acum cateva zile, in sensul ca am purtat o discutie destul de elevata in care i-am spus proprietarului ca 2 fete vor sa se mute in camera dubla. Va imaginati ca e si meritul lui,  italiana mea fiind de subincepatori.

Cam asa arata sala, doar ca sunt scaune, nu banci si au numa o panza pentru proiectare. A, si usa:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu