Cum trezesti un om

Cu micul dejun/pranz/cina la pat…Iar daca nu se poate intr-un mod atat de minunat, incercati mai intai cu o usoara atingere -pentru ca nu stiti in ce lupta cu extraterestri se viseaza cel pe care vreti sa-l treziti, ca sa nu-l speriati, dupa care rostiti-i numele incet, pe o tonalitate joasa. Astfel omul vostru se va trezi relaxat, gata sa-si continue viata intr-un ritm normal.
Mai exista varianta cu “un pupic”. Merge la fel de bine, insa garantez doar pentru acele momente cand cel pupat stie ca trebuie sa se treazasca.
Personal urasc zdruncinaturile sau angajarea cu adormitul intr-o discutie la care acesta nici nu stie ca trebuie sa ia parte, pentru ca practic “are alta treaba” in momentul acela. Sau cand un coleg bine-voitor incepe sa tipe, pentru a trezi pe toata lumea, eventual pluseaza cu niste glume la care oricum nimeni nu se prinde in somn. In astfel de situatii numai energici nu ne trezim, asa cum ar trebui dupa un somn odihnitor.
Daca ne place sa avem in jur oameni bine dispusi si voiosi, pe care trebuie sa-i trezim, haideti sa facem intr-un fel sa nu le spulberam visele. Asta implica sa-i trezim cu ‘o vorba buna’.

foto
P.S. Mai ales cand este vorba de un fenomen urgent, nu-i agitati, vor fi irascibili toata perioada pana la urmatorul ciclu de somn.

One thought on “Cum trezesti un om

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu