Gratie evolutiei

Va mai amintiti evolutiile mele de anul trecut? Ei bine, am uitat sa mentionez una foarte importanta atat pentru mine, cat si pentru cei apropiati.
De cand au aparut asa zisele unghii false- cu gel, si prietenele insistente in privinta bunastarii mele si al aspectului meu fizic, am decis sa am si eu, in sfarsit, maini frumoase, dupa 20 ani de ros unghii. Obicei urat, stiu, dar nici oja nu-mi placea, nici ardeiul iute pus pe degete, iar pe mine zau ca nu ma deranja gestul acesta. Facea parte din mine, doar.
Fiti linistiti, se intampla acum doua ierni/primaveri. Intre timp am renuntat, si nu pentru ca ma plictisisem, ci pentru ca plecam in Italia si niciuna din fetele care se ocupau cu intretinerea nu mi-a raspuns la mesajele de pe FB scrise in engleza (nationaliste).

Poze cu unghii roase nu am, cine ar poza ceva urat?

Cum spuneam, cei din jurul meu sunt scutiti de remarci de tipul “Scoate mana din gura!” spuse o data la 3-4 minute sau de plesnit peste manute.
Ceea ce e super, totodata incruntarile mele s-au diminuat. Va dati seama ca nu ma bucuram ca eram certata mereu din cauza asta.
Atentie! Nu toti cei care se ocupa de unghii false le pot da jos asa cum trebuie.

P.S. Naturalete sau falsitate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu