Ziua de ieri

24 ore are o zi, in mod normal. A mea a inceput aseara. Mi-am sunat o prietena care se pregatea sa iasa si s-a gandit sa ma invite la distractia de sambata. Am acceptat bucuroasa invitatia. Ne-am simtit bine impreuna, ca de obicei.
S-a format o traditie, dupa distractie urmeaza o vizita la mine, asa ca de data asta am preparat o bautura delicioasa din portocale, lamai, patrunjel, menta si putina apa. Si una pentru o raceala ce ne incerca pe toti, tot din chestii naturale si neprelucrate. Dupa povesti despre dentisti, despre copiii nostri si despre amintiri din copilarie, a fugit acasa pentru a se intoarce dimineata pentru o cafea shot delicioasa, in cescuta maro. Apoi am desfasurat activitati feminine, dupa care am mai stat o data la povesti, ca mult trecuse de cand nu mai vorbiram. Din pacate, a trebuit sa plece pentru a se tine de o promisiune. Asa se cade, nu?
Intorcandu-ma in camera, cu o mana in sold si cu una scarpinand creativitatea, m-am asezat pe calorifer sa ma incalzesc putin. Brusc, mi s-a aprins beculetul magic. Mi-am dat seama ca geamantanul de langa calorifer bloca apa calda sa iasa sub forma de caldura prin dreptunghiul de fier alb. Si ce mi-am zis? E timpul pentru modificari! Asa ca am scos tot din dulapuri, am pus ce nu-mi trebuie momentan in geamantan si hop cu el pe sifonier. Am pus jos cutiile cu maruntisuri, acopera foarte putin din suprafata caloriferului, deci va fi mai cald la mine in camera. Iglul se va topi. Si bine-mi pare. Cu ocazia asta am pus la punct avalansa de haine, sunt aranjate de parca maine plec si le las acasa. Le mai dau cateva ore de liniste, maine vor fi din nou rascolite. Cred ca le place, nu fac niciun efort sa se aranjeze si ele singurele.
Cu ocazia curateniei de duminica, am dat peste o vopsea speciala, cumparata pentru a-mi vopsi cizmele albe. Constiincioasa, am mers sa fac provizii de acetona (era musai), dupa care m-am apucat de treaba. Eu zic ca a iesit bine, vedem maine pe lumina daca e asa sau nu.
Asadar, am avut 24 ore folosite util.

P.S. Si termin ziua cu o baie fierbinte si 3 pahare de bautura super-delicioasa. Noapte buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu