Cadoul perfect de Craciun

In ultimii doi ani, am primit de Craciun chestii marunte, dar de efect maxim. Inainte de perioada aceasta nu-mi mai aduc aminte atat de bine. Probabil apreciez altfel lucrurile dupa episodul Italia.
Ideea e, in cazul in care cunosti persoana careia vrei sa-i faci o bucurie, fii ochi si urechi la ce se uita si ce spune, sigur face referire la ceva ce si-ar dori. In cazul in care nu o cunoasteti, ii puteti oferi ceva de efect.
Ca exemple, anul trecut, am primit de la familia extinsa a italiencei, cateva chestii foarte utile si minunate: un luciu de buze de la Kiko (firma de cosmetice deosebita), un breloc catelus foarte simpatic, dintr-un material greut, ceva din fier, pictat vioi, dar pe care nu l-am folosit, e mult prea dragut si cateva dulciuri facute in casa, care aratau delicios, pareau lucrate in laborator. De asemenea, sunt inspirate figurinele specifice acestei perioade, iar daca vreti sa fie cu adevarat deosebite, le puteti cumpara gata facute albe si le puteti picta voi cum vreti. Desigur, mai exista varianta cutiilor de lemn pe care puteti realiza modele utilizand diferite tehnici.
Anul acesta, personal, am oferit cutiute de care spuneam mai sus, cercei si papion pentru surioara (e o eleva merituoasa), manusi, stilou si altele pe care nu le pot dezvalui aici, din motive evidente. Mamei i-am luat un costum de baie acum vreo luna, am s-o rog sa-l considere vazut sub brad. Lasati-va imaginatia sa curga si nu va lasati cuprinsi de valul de repezeala, in ritmul acesta va fi foarte greu pentru a gasiti ceva.
Tin minte ca in generala, de o sarbatoare a primaverii, am luat pentru doamnele profesoare lumanari decorative in forma de bulgarasi, extrem de dragalase, insa nu au fost apreciate, sustidand ca acelea sunt pentru inmormantari. Ei bine, eu am primit o lumanare parfumata pe care am s-o folosesc cu placere si drag. Intre prieteni, merge foarte bine, zic eu.

Voi ce cadouri preferati?

P.S. Oare o fi impodobit mama bradutul? Sper sa puna bomboane cu jeleu in el, ca sa fie surprinsa cand nu mai e niciuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu