Despre cum arată o zi perfectă

Când e ultima oară când aţi considerat că aţi avut o zi perfectă? Şi ce înseamnă perfect?

Vă ilustrez o zi perfectă, adică ziua de azi.

M-am trezit mai devreme, ca să reuşesc să fac tot ceea ce mi-am propus, însă am zăbovit în pat mai mult decât mi-am planificat, ajungând, în final, să am acelaşi timp pe care l-aş fi avut dacă îmi respectam programul zilnic. Cu această ocazie, mi-am demonstrat a n-a oară că ştiu să-mi gestionez timpul astfel încât să mă incadrez perfect în limitele impuse de ceas. Aşa că într-o oră am făcut câte nu vă imaginaţi că ar putea face cineva, mai ales o persoană de sex feminin, şi eu sunt surprinsă că am ajuns la studio în timp util, ba chiar am fost prima ajunsă, cu toate aranjările de rigoare pentru apariţia în cadrul emisiunii ”Cafeaua de 10”.

Aşa că, iată-mă vorbind despre asociaţia Arena, timp de două ore, alături de prieteni vechi şi noi, în faţa camerelor de luat vederi.

Mă găsiţi pe www.columnatv.ro, secţiunea Cafeaua de 10.

Primul obiectiv atins.

Abia ajunsă acasă, au sunat prietenii din Braşov că au sosit în cetatea noastră . Ne-am întâlnit şi am reuşit să facem dintr-o după amiază obişnuită, una de pomină. Am glumit, am făcut sute de fotografii şi, în acelaşi timp, am făcut mişcare, recompensată cu un ospăţ gustos la un local din vecinătatea parcului înverzit.

Numai bine ne-am încărcat bateriile pentru …(se bat tobele…) Seara de carte Târgovişte.

Deşi mulţi au anunţat că vin şi puţini au ajuns, am reuşit să ne simţim bine, să ne împrietenim şi să vedem ce se întâmplă cu adevărat la o seară de carte. Am depănat amintiri, despre cum ajuns în acest grup şi despre cum am început să citim mai degrabă de dragul persoanelor din grup, decât de dragul cărţilor, orice pentru a fi împreună cu oameni frumoşi, educaţi şi iubitori de cultură.

În final, am alocat 10 minute prezentării unei cărţi care nu era programată, dar care mi-a plăcut enorm şi despre care am mai scris aici, iar Radu, fondatorul grupului Seara de carte, a făcut o legătură foarte frumoasă între ceea ce am povestit şi ceea ce ne-a adus azi împreună în holul bibliotecii judeţene. Aşa cum personajele au ajuns să se căsătorească datorită unui impuls venit din partea unei persoane terţe, aşa şi noi am ajuns aici în urma unui impuls, a cuiva care ne-a impins de la spate să ne răsplătim curiozitatea cu o seară deosebită, în preajma persoanelor care vor să socializeze, să discute şi să depăşească grijile zilnice.

Din punctul meu de vedere, prima ediţie seara de carte a fost extrem de reuşită, iar membrii Serii de carte Braşov merită o plecăciune pentru efortul depus de a ajunge la Târgovişte, pe serpentine, doar să fie alături de un grup nou născut, educaţie din educaţia lor.

Eu zic că a meritat timpul petrecut azi împreună, iar pentru cei care vor să participe şi nu au ajuns astăzi, vă invit să vă alaturaţi grupului seara de carte Târgovişte şi să urmăriţi pagina noastră de facebook, dar şi siteul oficial.

Vă reamintesc linkurile:

http://www.searadecarte.ro/

pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Seara-de-carte-Targoviste/283669748466369

Grup Facebook:

https://www.facebook.com/groups/259993454179884/

P.S. Ultima mea zi perfectă a fost acum două duminici, a voastră când?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu