Bifa albastră

Utilizatorii serviciului Whatsapp probabil au observat că apare o nouă culoare în ferestrele de chat, albastrul bifelor mesajelor trimise.

Probabil că ştiti şi ce înseamnă… mesajul a fost citit de către cel căruia i l-aţi trimis.

Uploadul a fost făcut ieri, după cinci ani de la lansarea serviciului Whatsapp, putând chiar vizualiza la ce oră a fost citit mesajul. Adică ora la care culoare bifei a devenit din gri, albastră.

Probabil vă întrebaţi de unde ştiu atâtea detalii şi de ce vi le spun şi vouă. Ei bine, de ieri mă tot amuz cum parcă toţi italienii au înnebunit de când a apărut noutatea aceasta. Adevărul e că ei folosesc mult aplicaţia şi probabil le e teamă de consecinţe 😀 .

La două secunde după ce am observat lucrul acesta, deja Facebookul (o aplicaţie diferită) a fost invadat de poze cu mesaje legate de bifa faimoasã. Cât de repede s-au mişcat cârcotaşii ăştia mici să facă mişto de faptul că vor fi „prinşi” mai uşor de acum, când vor vrea să spună o minciunică.

Tocmai am auzit la radio o ŞTIRE despre noutate. Vă daţi seama despre ce vorbim? Toţi italienii mei de pe Facebook au postat ceva în legătură cu asta. Eu stau şi râd de ei, cum se agită pentru nimic.

Tabloul se numește "Ecoul" și pare cã spune: "Bifã albastrã, du-te naibii!".
Tabloul se numește “Ecoul” și pare cã spune: “Bifã albastrã, du-te naibii!”.

P.S. Printre amicii mei italieni, am şi persoane care ştiu cum poate fi păcălită faza asta. La nici o zi de la apariţie. Super tare!

Mai rãmâne bifa care atestã cã mesajul a fost și înțeles 😉 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu