Complimente bucatarului

Pentru ca ieri am avut o sedinta, a trebuit sa ramanem (cei de la asociatie) la locul de munca sa mancam. Cum nu mi-ar fi ajuns o ora sa gatesc si sa indes in stomac, am preparat de acasa ceva, cu o zi inainte, la ora 00:00. Atunci mi-am amintit.

Nu m-am chinuit prea mult, multi dintre voi stiti cat de ciudat gatesc eu, de obicei cu ce am prin frigider si cred eu ca se potriveste astfel incat sa nu provoace dureri stomacale.

La ora aia, aveam doar varza de Brussel. Am pus orezul la fiert, varza impreuna cu el putin mai tarziu, iar a doua zi, dupa ce l-am incalzit, am pus o conserva de ton.

O colega a gustat si a spus ca e foarte delicat pranzul meu (cel mai frumos compliment primit vreodata vizavi de mancarea mea), iar o alta persoana care a mancat o portie intreaga a afirmat ca e cea mai sanatoasa masa pe care a savurat-o in ultimele multe luni. Sa stiti ca nu parea prea fericit, mergea mai bine ceva prajit, probabil, insa eu tot m-am bucurat pentru aprecierea facuta.

 

P.S. Bucatarul mai da si gres uneori.

Comentez asa:

Leave a Reply