Joculete anti-plictiseala

Se intampla uneori sa nu stii ce sa mai faci sau sa fii in statia de metrou unde nu este semnal (de exemplu in Napoli), sa astepti la o coada care nu era in program, etc. Merg foarte bine si pentru a consolida spiritul de echipa in relatia cu partenerul.

Tocmai de aici a plecat toata chestia cu joculetele pe telefon, de la nevoia de a face ceva impreuna pentru a ne relaxa sau seara tarziu.

Primul joculet a fost un Quiz in italiana, destul de complex. Dar ne-am completat foarte bine jucandu-l, altfel singura greseam destul de des. Am descoperit si unul in romana, mi s-a parut destul de simplu si n-am mai continuat de unde ramasesem si nici designul nu era prea atractiv.

Saptamana trecuta la coada de la posta am descarcat un joculet care presupunea ghicirea marcilor de diverse alimente. Se numeste FoodQuiz. Are pachete din mai multe tari, am jucat putin Italia, insa eu habar nu aveam mare lucru, apoi am ramas surprinsa sa vad ca stiam aproape totul din pachetul America.

Un alt joculet descarcat se numea The Secret Room, excelent pentru o pereche, deoarece se gandeste impreuna, se descopera impreuna. Are mai multe trepte si e destul de solicitant, insa nu foarte lung.

Intre timp ne-am cam plictisit de toate, Quiz-ul a durat cel mai mult, vreo 3 luni, timp in care jucam si unul contra celuilalt.

Daca aveti joculete interesante, impartasiti-le cu noi, informatia circula mai usor de la unul la altul.

The secret room

P.S. Ce alte metode folositi pentru a consolida relatia cu o alta persoana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu