Da, ma bucur ca nu mai fumati inauntru!

E faina legea asta, o asteptam demult. Am vazut azi toate barurile suparate ca au trebuit sa arunce scrumierele lor puturoase (le puteti pune oricum, poate cineva trebuie sa arunce si altceva decat un chistoc, de exemplu o guma sau un servetel), ca au trebuit sa aeriseasca bine (slava domnului cu legea, asa ati mai deschis si voi geamurile) si ca azi de dimineata nu au avut deloc clienti (din cauza legii, cica), dar daca totusi venea cineva, prin postul vehement de pe Facebook era anuntat ca ei sunt in spatele carciumii, fumand in frig si ploaie. Asa, si?

Eu chiar ma saturasem sa ma suspecteze de fiecare data maica-mea ca m-am apucat de fumat, sa-mi spele hainele cand ma intorceam din oras, haine pe care mi le pusesem doua ore si voiam sa le mai port si ziua urmatoare, ca sunt eco si nu erau destul de murdare. Dar puteau! Si date afara iarna o noapte intreaga puteau!

Ma saturasem sa ma duc in Tequilla martea sau sambata si la doua sa plec acasa ca imi intra tot machiajul in ochi, caci din cauza lacrimilor cauzate de fumul ala pe care puteai sa-l tai cu sabia se prelingea pe toata fata. Poate voiam sa stau si eu, ca voi, fumatorilor, pana la 5 dimineata!

Ma saturasem sa nu gasesc un loc unde sa nu se fumeze (pentru ca fosta lege avea o “usita” si camera aceea separata nu prevedea si o usa, ca sa desparta camerele de fumatori si nefumatori), daca voiam sa ies cu unul din prietenii mei care nu fumeaza sau care macar ma respecta, fiind nefumatoare. La noi erau vinovati aia care nu fumau. De ce nu fumati, ba, si voi? Anormalilor!

Chiar si acum, vad o gramada de posturi care inculpeaza nefumatorii pentru aceasta lege! Voi trebuie sa stati afara sa suportati frigul daca vreti sa fumati. Asa va mai aerisiti putin! De ce sa sufere nefumatorii mai incolo de pe urma voastra?

Abia astept sa mananc si eu in oras ca la mine acasa, cu aer normal!

Si nu inteleg, nu poti merge la bar si fara sa fumezi? Adica te duci acolo doar ca sa fumezi? Sau fumezi pe langa altele pe care le faci (de exemplu sa conversezi, sa te relaxezi)?

 

P.S. N-am fumat niciodata, aveti dreptate, eu nu stiu cum este!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu