La rand

Curand expira abonamentul, asa ca a trebuit sa merg sa imi fac altul, deci sa astept in spatele unor studenti care au aceleasi nevoi ca si mine.
Mi se pare foarte incomod sa stai la rand oriunde, oamenii sunt disperati si nu isi mai pot controla comportamentul. Asteptam cuminte cu un pas in spatele celor din fata mea, insa eu nu eram tratata la fel, fetele din spatele meu atingandu-ma deranjat de des si nepoliticos. Ca si cum daca nu isi sprijineau papornita de geaca mea nu le mai dadea nimeni abonament. Sa nu mai vorbim despre faptul ca imi strangeam lucrurile sa le pun in geanta si au venit in fata mea sa isi rezolve treaba.
Acelasi lucru se intampla peste tot: si la banca si la supermarket si la secretariat… Oare daca am avea rabdare si am pastra o distanta decenta fata de cel din fata noastra nu am da dovada de un grad mai inalt de civilizatie? Sau nu este in sfera obiectivelor sa fim mai simtiti?

Voi cum reactionati cand sunteti la coada si cineva va atinge in mod repetat? Lasati de la voi sau va exprimati nemultumirea?

foto

P.S. Nu intelegem deloc subtilitatile..

One thought on “La rand

  1. Bunul simt,in general,este rara avis,uneori din indiferenta,alteori din lipsa celor sapte ani de acasa si a celor de scoala.”Ignore”este o solutie convenabila.La fel si un pistol.Cu apa murdara,evident 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu