Reguli de 2 bani

Se presupune ca in Romania trebuie sa existe o camera speciala, separata de celelalte, unde tigarile aprinse sa fie absente. Ei bine, acolo am intrat si eu azi, am stat chiar langa un afis mare “Fumatul interzis”, dar ghiciti ce: duhnesc toata a fum de tigara, pentru ca aproape toata mesele aveau scrumiere pline de mucuri de tigara.
Degeaba avem reguli daca nimeni nu le respecta.
In Italia, daca vrei sa fumezi, iesi afara. Nu conteaza daca ninge, ploua sau e vijelie. E alegerea ta, iti asumi riscurile vremii, nu le pui altora sanatatea in pericol. Intr-adevar, exista un acoperis pe o mini-terasa sub care poti trage linistit din taietorul de sanatate.

P.S. Telefonul meu nu a putut fotografia scrumiera si afisul, nu avem blit.

3 thoughts on “Reguli de 2 bani

  1. Daca chiar vroiai aveai posibilitatea de a ruga personalul sa respecte afisulu :)) dar de obicei si cu tine e cineva care fumeaza si care se bucura si nu te induri sa faci asta, oricum ar fi daca chiar vrei poti face sa nu se mai fumeze acolo, daca nu vrea personalul sa se ocupe sunt doua variante, faci plangere la prtectia consumatorului. totul e simplu depinde cat de mult rau vrei sa faci la fel cum si ei incearca sa isi mareasca profiturile
    succes :))

  2. Pana cand nu vom respecta regulile/legile,mai ales cele ale bunului simt vom ramane tot in “The dark side” a Europei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu