Gala Naţională de Excelenţă în Asistenţa socială

Mă simt onorată că am participat la prima ediţie a evenimentului naţional menţionat în titlul postării, pentru că am cunoscut autori ai cărţilor consacrate asistenţei sociale şi pentru că văd câţi oameni buni sunt în România, oameni care îşi doresc să schimbe în bine ţara, mai ales acum că prim-ministrul nostru a declarat că ne stă la dispoziţie oricând avem nevoie de dânsul.

Pentru prima ediţie mi s-a părut extraordinar de bine organizată, deşi am fost surprinsă că niciun asistent social din Braşov, să nu pomenesc despre Dâmboviţa, nu a fost nominalizat pentru vreun premiu oferit la acest eveniment de către bine-cunoscuta Andreea Marin, gazda Galei de anul acesta.

Din păcate, locaţia a avut locuri limitate (Teatrul Nottara), însă organizatorii au promis că anul viitor se vor orienta către o sală mai mare, astfel încât sunt mulţi cei care şi-ar fi dorit să participe şi nu au avut posibilitatea.

Aşadar, ne vedem anul viitor la Gala Asistenţei Sociale, care va fi mult mai interesantă, odată cu marea “bătălie” ce se va da între noi, asistenţii sociali. Prevăd îmbunătăţiri serioase în lumea aceasta. Mai ales că domnul Ponta ne stă la dispoziţie tot timpul, să nu uităm!

P.S. La mulţi ani, asistenţi sociali!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu