Ne-am cunoscut într-o zi de vară, după ce m-am întors de la “ţara” unui vecin. Mai exact de la Ursei. Avusesem o zi frumoasă, liniştită, colorată, dar în care nu prea mâncasem- eram vegetariană convinsă şi la ţară totul e pe baze de alimente provenite de la animale:toate se prăjesc în untură, inclusiv carnea  pe care nu o agreeam deloc şi mai ales, cartofii.

 Ajunsă acasă, fericită că îi văd pe ai mei, am observat ceva ciudat în aerul din casă, însă n-am dat importantă. Tata m-a rugat să îi dau ochelarii din biblioteca aflată lângă fereastră. M-am dus până acolo, nu îi vedeam, tata îmi spunea să mă uit mai bine, am simţit că face mişto de mine, însă în spatele meu se mişca ceva sub perdea. M-am dat rapid 2 paşi mai în spate, însă eram curioasă ce era acolo( nu putea fi o fantomă cu atâtea persoane în acea cameră-eu, tata, vecinul care mă adusese acasă, mama) şi m-am îndreptat către ceva-ul maro care avea bâzdâc. Era un căţeluş cu urechi lăsate pe fetişoară, puţin agitat, probabil că fusese pitit acolo. Am luat-o în braţe, le-am mulţumit părinţilor şi în timpul asta am observat şi ochelarii tatei care erau pe măsuţă, lângă fotoliul pe care era aşezat. Mă supărasem puţin, însă prezenţa maro m-a făcut să uit de păcăleală.
 
 Mad era o scumpete de căţel de sex feminin, mereu plină de viaţă şi prezentă la nevoie, doritoare de plimbări oriunde, înotătoare profesionistă şi o prietenă de nădejde. Cu timpul a ajuns să fie considerată membru al familiei noastre, ajunsese să împartă totul cu mine, inclusiv sendvisurile, întâlnirile( vezi poza de la “Prietenii ştiu de ce:)” şi aşternutul.
 
 Ne-am cunoscut în vara anului 1998.
 Nume complet: Cat`n Mad vonalana

3 thoughts on “Mad

  1. cum sa pui unei catelus de sex feminin numele de Cat? iti dai seama cat au ras prietenii ei cand o strigai tu prin parc de ea? take care

  2. Numele era Mad… numele intreg era acela. Numele din certificatul pedigree…nu prea stii multe despre catei, sa vii la o consiliere inainte sa-ti iei unul. nu e scump sedinta:P
    Merci, Den. Mad chiar merita ce era mai bun din mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu