Vara trecută …

…e încă în stânga sus. Zilele astea am tot simţit nevoia să ascult melodiile cu care mă trezeam în fiecare dimineaţă şi pe care le ascultam la nesfârşit până începea programul de veselie. Fie că vroiam, fie că nu. Eram cea care se “supunea” dorinţelor celor din jur. Şi, de parcă nu era de ajuns, la câteva săptămâni după sute de bis-uri, a devenit brusc hit; din toate locurile de pe litoral răsunau cele două capodopere: Bruno Mars- I wanna be a billionare şi Grasu XXL feat. Guess Who-Azi nu. Sincer, nu mai ştiu care din ele a ajuns prima faimoasă, însă tot ce ştiu e că în ceea ce mă priveşte, a apărut un fel de efect “Stockholm”. Dacă la început le uram, nu mai vroiam să le aud(şi se întâmpla exact invers), acum le ascult de bună voie pe repeat. Cred că mă reprezintă. Ori aşa ori aşa. Azi nu.

Dacă vă întrebaţi de ce acceptam “tratamentul”asta, ei bine, nu mereu se întâmplă cum vrem noi. Pe fundalul melodiilor era distractiv. Găteam la plită legume mexicane cu bucăţele de cârnaţi, omletă cu brânză şi….cam atât. Asta era meniul cald o data la câteva zile. Iar când vroiam răsfăţ, mâncam Carbonara “La Vulturul”. 
Recitind postul, mi-am dat seama că am uitat complet de “Minti murdare făcute praf” care nu reuşea să treacă de mintea mea, însă acum o ştiu pe de rost. E destul de drăguţă, însă parcă prea siropoasă. 
P.S. Să moară Bibi, tot ce e frumos repede trece.

5 thoughts on “Vara trecută …

  1. de vreo 5 ani sunt fix aceleasi 300 de melodii care canta in vama, niciuna mai recenta de un an 🙂 eu cred ca alea sunt cele mai bune.

  2. Muzica asta de toate zilele. Si mie imi bubuie in creieri mai mereu, mai ales acum cand mi-am schimbat putin gusturile si sunt in proces de descoperire 🙂
    Oricum, si mie mi-a placut mult I wanna be a billionaire…si asta pentru ca I do wanna be a billionaire 😛

  3. @ Cezar- am muncit, n-am stat de distractii:P in venus si eforie nord astea se ascultau…si la noi in camera. in vama era muzica veche si buna, dar nu le mai tin minte, detalii
    @ Denisa- dupa aparitia piesei cred ca si mai multi isi doresc asta:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu