Simt un pic din spiritul Craciunului

Pana acum ma vaitam ca nu simt nimic, ca n-am niciun sentiment legat de apropierea sarbatorilor de iarna, ca nu aud colinde, indiferent de limba, ca nu sunt luminite pe strazi, ca oamenii sunt la fel ca intr-o zi obisnuita. Ei bine, acum lucrurile stau putin altfel. S-au aprins luminite, pe strazile principale, s-au aruncat betele cu beculete pe braduti imposibil de comparat cu cei din Romania( sunt mult mai frumosi imbodobiti ai nostri), pe traturarele din fata magazinelor sunt pictati cu spray braduti, mosi craciuni, stelute cazatoare, ceea ce mi se pare foarte dragut.
Am fost invitata sa-mi petrec Craciunul la o familie italiana si am zis sa ma pregatesc si eu cum se cuvine, asa ca am facut doua prajituri: tavalita si urechiuse, sunt preferatele mele, fara de care nu se poate o sarbatoare.
De bradut v-am povestit deja, dar nu v-am zis ca am impachetat si cadouri pentru cativa dintre amicii mei de aici. Cred ca am scris prima scrisoare, cu ocazia distantei si lipsei posibilitatii de telefonare, dar nu va faceti griji ca pana data viitoare uit. Noroc ca mai exista oameni care stiu mereu.
De fapt, vroiam sa va doresc sa va bucurati de cei dragi si de cei de langa voi, sa ii apreciati mai mult, sa va bucurati de toate cadourile, sunt sigura ca v-au fost facute cu dragoste si cu placere, aveti grija la calorii si sa-mi pastrati si mie intr-un borcanel putin miros de cozonaci proaspat scosi din cuptor.

Craciun fericit!

P.S. Anul asta am trisat cu cadourile :-S

One thought on “Simt un pic din spiritul Craciunului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu