Hei, oameni buni, ce s-a intamplat cu voi? Faptul ca o mica parte dintre noi isi aminte zilnic cat de norocos\norocoasa a fost sa-si gaseasca ‘jumatatea’ din povesti, asta nu inseamna ca noi, ceilalti, fara jumatatea suprema nu avem nevoie de o zi in care sa ne amintim ca iubim si suntem iubiti. In plus, e un prilej sa petrecem mai mult timp ca de obicei impreuna, in ciuda tuturor lucrurilor care ne stau in cale sa facem asta asa cum am vrea.

Personal, mi se pare o idee foarte draguta sa fie o zi numai si numai a amorului. Daca n-ar fi, am lasa-o pe maine, si nu s-ar mai povesti. Sunt de acord ca si in alte zile, care nu se numesc Valentine’s Day sau Dragobete- pe romaneste-, avem momente frumoase impreuma, insa nu e ziua dragostei. Asa cum primim cadouri si cu alte ocazii decat ziua de nastere sau onomastica.

Imi amintesc de aproape toate Valentines-urile. In clasa a saptea, fix acum 7 ani, a fost prima zi sarbatorita, putin anticipat, fiind vineri si sambata -14 weekend, deci imposibil de a ma vedea cu prietenul de atunci. Anul urmator, asa cum era obiceiu, am primit ceva frumos de la un tip care nici macar nu beneficia de atentia mea oficiala, insa m-am bucurat de micuta surpriza- si acum o mai am in sertarul din biroul verde. Dupa, in clasa a noua, a fost prima iesire in oras de Valentine’s, intalnire la care am intarziat 30 MINUTE!!( era la fel ca acum afara, sa-mi fie rusine, insa dragutul m-a asteptat), dar a meritat- fusesem la shopping, tipic feminim, radiam. Am mancat la Cocosul Negru, pe bulevard, o excelenta pizza. Urmatoarele dati intr-adevar, nu mi le mai aduc aminte atat de bine, insa nu pentru ca n-au fost interesante, ci pentru ca au fost sarbatorite fara nimic extrem de deosebit.
In schimb maine, voi petrece impreuna cu cealalta jumatate a mea, probabil nutrindu-ne cu un panzzeroti, eventual o cola- ca doar e sarbatoare. Cat de romantic poate fi asta, in fata calculatorului, vizionand un film sangeros?

P.S. Unde dragoste nu e…producem.

3 thoughts on “Desigur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu