Mici surprize din cand in cand

Cand ai trimis ultima data o scrisoare? Maine, in drumul spre biblioteca, voi ‘poposi’ la posta pentru a trimite una. Cred ca e prima pe care o expediez. Pana acum am trimis doar vederi cu cateva salutari, primele pe vremea cand mergeam in tabere, la Navodari.
Mi-a luat ceva sa o compun, pentru ca atunci cand scrii nu exista backspace, dar exista alte foi goale, dornice de a fi umplute cu litere, randuri ondulate si ganduri sincere.
Dar ce ne facem cu scrisul? Atunci cand scrii prea mult la tastatura, cand ai examene orale, iar pe ciorne mazgalesti doar cat sa intelegi tu pe moment, pun pariu ca peste o saptamna te-ai intreba ce anume ai vrut sa scrii. Ca atunci cand citesti sms-urile trimise in urma cu un an de zile: ‘Ce o fi inteles omu’ ala ca nici eu nu stiu ce am vrut a spune’. Oare asta sa fie superficialitatea?
Personal, pana acum ceva timp, nici unde se scrie expeditorul si destinatarul nu stiam, insa am aflat de la cei mai intelepti ca mine. De asemenea, frumos ar fi sa fie scrisa cu un stilou, ii da un plus de personalitate, iar neaparat data scrierii, orasul in dreapta sus, iar la sfarsit, semnatura voastra. Cel mult doua P.S.uri.
Mi se pare o metoda extraordinara de a-ti surprinde un amic, iubitul, mama sau tatal. Ce daca stau in aceeasi casa cu voi? Zambetele sunt binevenite oricand. Un motiv in plus nu strica.

Spor la scris si la citit:P.

P.S. Verifica-ti cutia postala:)

2 thoughts on “Mici surprize din cand in cand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu