Cum sa fii un gentleman

Gentleman poti fi oricand, nu neaparat doar cu iubita ta. E simplu, daca nu ai asta in sange, poti incerca sa cobori din masina cand ea apare, sa-i deschizi portiera, sa faci un compliment din cand in cand, sa zambesti subtil, sa-i umpli paharul cand e nevoie, si asa mai departe.

Din ce am observat, la noi baietii incep sa fie gentlemani prin liceu, daca nu si mai tarziu putin, sau chiar niciodata :P.

In schimb, am fost surprinsa cand un pusti de 9 ani m-a invitat sa ne jucam Bingo, mi-a aratat unde sa ma asez agitat, ca sa ma duc acolo, sa nu care cumva sa merg eu dupa scaun. Asa mic, a luat scaunul pe sus si mi l-a pus aproape de masa numai bine sa ma asez confortabil, Am ramas total surprinsa si am apreciat gestul lui, mai ales ca provine dintr-un mediu unde educatia nu este cuvantul de ordine, iar el se numeste un copil cu comportament deviant.

Unii tineri nu stiu nici cand sa intre ei primii si cand nu, daramite sa tina o usa pentru o ea.  Ar trebui sa ia lectii de la copilul acesta :).

P.S. Sigur nu a citit “Bunele maniere”. Prefera matematica 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu