Gramajoare de prioritati

Care se schimba de la o zi la alta. Nu pot fi stabile? Si de ce sunt numerotate? Prioritatea unu, prioritatea doi, prioritatea pentru azi, pentru peste un an, s.a.m.d. Si cum de nu se face distinctie intre prioritatile ce tin de oameni si cele ce tin de lucruri? Oare sa fie pe aceasi linie a importantei? Dar care este durata de viata a unei prioritati? Si ce se intampla cu ea dupa ce dispare, chiar daca nu a fost atinsa? Cam cate sa aibe un om pentru a nu se aglomera prea tare? Care e prioritatea ta care iti vine acum in minte?

P.S. Mai stiti reclama aceea cu oul de la Dr.Oetker si cu fetita care punea 13763 intrebari? Poate cineva sa imi raspunda macar partial la intrebari? Si o urare care nu se termina in semnul intrebarii:  “La multi ani!”

4 thoughts on “Gramajoare de prioritati

  1. 1. Nu pot fi stabile, pentru ca se schimba.
    2. De ce nu?
    3. Depinde. eu as pune prioritatile care tin de oameni in fata celor care tin de lucruri. Daca esti fata, probabil o sa pui rujul si cosmeticele inaintea unei persoane :))
    4. Durata de viata? Pana ce o atingi, in ordine. Apoi dispare sau nu. Tot asa, depinde de om.
    5. Niciodata nu ai prea multe prioritati. Intotdeauna vei avea asa ceva. Ex: munca, relatii, distractie, bani.
    6. Prioritatea numarul 1: sa avansez in cariera. Prioritatea secundara: sa fiu fericit. 😀

  2. Prioritatile nu pot fi stabile. Viata noastra e dinamica. ele fac parte din viata noastra, deci sunt si ele dinamice.

    Daca ar fi numerotate viata nu ar mai avea farmec.Am sti cu 10 ani inainte ce avem de facut. Nimeni nu cred ca isi doreste asta.

    Pentru ca pentru anumiti oameni lucrurile sunt mai importante decat alti oameni. Pentru ca pentru unii oameni lucrurile sunt un scop si nu un mijloc.

    Durata de viata a unei prioritati nu exista. Se va incerca rezolvarea ei pana nu dispare satisfactia de a o rezolva. Cand dispare satisfactia de a o rezolva nu mai e o prioritate.

    Dupa ce dispare daca nu a fost atinsa intervine dezamagirea. Dezamagirea=asteptari/realitate

    Numarul de prioritati depinde de fiecare si de capacitatea lui de a le rezolva intr-un timp util. Poti sa rezolvi o prioritate atata timp cat iti genereaza satisfactie remedierea ei.

    Prioritatea actuala e sa-ti raspund la aceste intrebari.

    P.S. Da o mai stiu. Inca ruleaza la tv.

    Cred ca am raspuns la toate.

    Nici o urare nu se termina in semnul intrebarii. Daca te refereai la semnul exclamarii cam toate se pot termina in punct daca ele contin macar un verb.

  3. Hehe ce dragut, foarte inspirat titlul. Sfatul meu in ce priveste prioritatile: let them be :)) pt ca e vorba de alegeri si astea iti reflecta personalitatea si te ajuta sa aspiri mereu la mai mult 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu