Simplu

Ati incercat vreodata sa faceti un lucru printre oameni care se ocupa cu ceva total diferit de ceea ce intreprindeti voi?

Am observat ca sporul e mai intens atunci cand cei din imprejurul tau fac acelasi lucru. La biblioteca din Brasov, studentii transpira citind, memorand, scriind proiecte, etc. La biblioteca din Bari, studentii vin ca la pub. Singura diferenta e ca nu fumeaza si nu beau alcool. Cum sa te concentrezi? Aici nu vine nimeni sa faca ‘shhhhh’, acum le inteleg pe doamnele de la biblioteca de acasa, desi nu si atunci cand ele sunt cele care vorbesc exagerat de tare. Macar paznicul vine si verifica cine sta pe facebook, dar nu si cine povesteste ce a mai facut aseara.

Asa cred ca e si cu alte campuri. De exemplu atunci cand prietenii tai se decid la o viata sanatoasa, sa zicem, te influenteaza oarecum si pe tine, ca doar aveti chestii in comun, iar tu fiind impotriva, nu vrei sa risti sa fii exclus.

Cel putin eu, in sase ore de concentrare maxima si liniste intensa, cu 2-3 pauze de 10minute, pot chiar reproduce texte.

Acum, fix de asta am nevoie. Concentrare x doi. Doar ca s-a terminat.

P.S. Vreau liniste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu