Bilet refolosibil

Exceptand eventualele rabufniri morale, ce parere aveti de urmatoarea situatie? Vine autobuzul, se deschid usile, urcati treptele si in timpul asta un barbat ce coboara va ofera un bilet stampat. E clar ca este biletul lui valabil si vi-l ofera in ideea in care nu aveti abonament si in ideea in care va ajuta sa scutiti 2 lei. Acceptati sau nu?
Doamna de ieri careia i-a fost oferit acesta n-a acceptat. Si-a continuat drumul cu un simplu “Nu, multumesc”, desi nu avea abonament si si-a compostat un bilet nou. Ar fi fost o economie, un gest de reciclare, sa-i spunem, chiar daca, poate, va ganditi ca nu e moral. Oricum, cati oameni de genul ati vazut? La mine acesta a fost primul in 4 ani, de cand sunt in Brasov. In Targoviste biletele se ofera soferului, pentru a le refolosi si a castiga si el un ciubuc.
Dintre aceste doua comportamente, cel din Targoviste imi starneste dispret. Nenea din Brasov macar salveaza o aschie de copac si niste cerneala.

Voi ce parere aveti?

P.S. Ar mai fi dragut car sharing intre straini, desi e periculos. Insa mergand pe incredere, ar fi dragut. Ceva de tipul ia-ma nene in oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu