Pre-viziune

In septembrie fusei in club. Cei de la Partizan…venisera drogati, sau asa pareau si muzica lor m-a lasat indiferenta. Voiam sa plec, insa eram cu musafirii straini si am zis ca mai asteptam 5 minute, poate pleaca ei primii. Uitandu-ma dezgustata in dreapta, ce vad? Un cuplu. M-am inseninat. Era cel mai special cuplu de acolo. Unul de 43-44 ani. Ea foarte eleganta, rafinata, cocheta, tunsa scurt si aranjata decent. El inalt, costum alb (nu dadea impresia de cocalar, ci de bun gust), incerca s-o faca sa danseze. Ea era putin rusinata- daca va intrebati de ce, va spun eu: in jur doar priviri rautacioase si comentarii nepotrivite.
Chiar imi doresc ca peste cativa ani, sa merg impreuna cu sotul meu intr-un club, de comun acord. Sa ne bucuram unul de prezenta celuilalt, de faptul ca inca suntem un cuplu, sa vedem ce mai fac tinerii si nu in ultimul rand sa ne simtim bine. Ce mi-a placut cel mai mult la ei, ca nu dadeau atentie celor din jur. Erau romani, deci intelegeau si comportamentul celorlalti fata de “intrusi” si ceea ce spuneau unii, cu voce cam tare. Eu apreciez coeziunea cuplului lor si faptul ca ii durea undeva de parerile celorlalti (desi la un moment dat, ea nu se mai simtea bine din cauza privirilor si il rugase sa plece, el incercand sa-i distraga atentia prin dans).
Poate au copii- mari, desigur. Sau poate nu. Ce conteaza o zi, o nebunie. Nu face rau nimanui. Asta e frumusetea, sa te lasi purtat de val (fara a fi penibil). Sa traiesti, sa fii din nou tanar. Sa te mentii tanar. Deja am primul lucru notat de facut la 40 ani. Sa merg in club, cu sotul meu. Va fi extraordinar! Stiu de pe acum.

foto

P.S. Dar pana atunci, imi voi vedea de cei 22 ani ai mei 🙂
P.P.S. Si probabil ca imi voi vopsi parul in ceva vesel si strident, chiar daca sunt impotriva produselor care transforma culorile. O voi face si p-asta.
P.P.P.S. Asta a propos de toti barbatii adevarati de care vorbesc bloggerii.

One thought on “Pre-viziune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu