Zi cu peripeţii

Cum o zi bună se cunoaşte de dimineaţă, aşa s-a cunoscut şi a mea ieri. Cu toată agitaţia din capul meu, am uitat complet că nu am geamantan potrivit pentru o plecare aşa lungă, dar stăteam liniştită cu gândul că sigur găsesc, e doar un geamantan, nu un obiect rar. Mi-am alocat o jumătate de oră, ca tot nu terminasem treaba, însă am avut supriza să nu găsesc două la fel în acelaşi loc, aşa că am decis să mă mai uit, ca tot românul. Nici măcar nu mai erau alte magazine cu geamantane în acel complex, aşa că m-am întors la primele, dar erau date. Clienţii erau încă acolo. I-am rugat să ni le lase nouă că plecam fix în ziua aceea, dar în a doua zi aducea marfă. N-au vrut. Ok, am mers în altă parte şi am găsit un ultim geamantan. L-am luat. Am luat şi cadouri pentru prietenii de aici, tot în ultima zi, pe ultima sută.

Ok, ajunse cu BINE la aeroport. Stăm, se face târziu, încă nu intrasem la poartă. Ne hotărâm să mergem şi, ca nişte fete “nemerse deloc prin aeroporturi” la îmbarcare,  înaintăm pe primul culoar pe care îl vedem cu stâlpişori şi bandă de departajare. Ne vin în cale trei bărbaţi bine făcuţi (trei la două domnişoare care nu mănâncă seara) să ne întrebe unde mergem. Păi na, ca tot omul, la avion!
Nu pe acolo trebuia, acum stăteam să căutăm poarta. Am mai greşit drumul de vreo două ori, iar în final am nimerit unde trebuia. Aeronava avea întârziere.

La securitate, am beneficiat de un super masaj, dar şi de pipăieli, că am avut o salopetă cu ţinte, am uitat de experienţa de data trecută cu mult metal pe mine. Chiar mă trăsese curentul şi a fost bun, bine că a durat 5 minute :))

Prietena mea italiancă mă întrebase ce voiam să mănânc când ajungeam, însă i-am spus că eu nu mănânc seara. Primul lucru în avion a fost să deschid la pagina cu mâncare, eram lihnită :))

P.S. După ziua de ieri, am dormit super bine, ne-am trezit dis  de dimineaţă, chiar dacă aseară am stat până târziu cu marea.

P.P.S. Un prieten bun nu te lasă să dormi în avion. Şi bine face, e splendid Bari seara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu