Idei de cadouri pentru ziua mea

Ca şi în anii trecuţi, n-am nevoie de nimic şi nu-mi doresc nimic, iar timp de campanii cum am avut anul trecut nu a fost, pentru că ziua mea pică în aceeaşi zi cu Paştele de data aceasta şi toată lumea e ocupată cu altele. Oricum, deja am fost de două ori la casele de copii in 2014 şi voi mai merge, cu siguranţă, până la sfârşit de an, aşa că tot am făcut nişte sufleţele puţin de tot mai fericite.

Pentru cei care se gândesc la mine, vă rog să luaţi o prăjitură, un sandviş, o pâine, un tricou sau orice vreţi voi cuiva nevoiaş, cuiva care are nevoie de ele, eu am ditamai dulapul cu haine şi un imens pantofar plin ochi, mii de genţi şi alte chestii pe care oricum nu le folosesc, ştiţi bine. Le-aţi face o bucurie mai mare, mai ales că mâine e sărbătoarea aceasta importantă pentru noi. Nu trebuie să cheltuiţi mult, o prăjitură cumpărată e 6 lei maxim, un sandvis 10 lei şi aşa mai departe.

Însă, atenţie mare să nu daţi în cealaltă extremă, pentru că aţi văzut cu siguranţă copii indesaţi cu alcool ca să tacă şi să stea liniştiţi. Mi-e milă de ei şi nu cred ca le-aţi face un bine dacă procedaţi greşit cu ajutoarele.

Vă mulţumesc anticipat şi vă doresc Paşti fericit!

P.S. Sarcina mea e să colorez ouăle. Văzusem o poză în care scria pe ele cu marker negru: ”roşu”, ”albastru”, etc. Ingenios!

P.P.S. Trageţi-i în poze, ca să mă bucur şi eu de bucuria lor!

2 thoughts on “Idei de cadouri pentru ziua mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu