Prezentul din trecut

Am impresia ca unii nu evolueaza. Ca timpul trece pe langa ei. Oare de ce nu functionam toti in acelasi ritm? Totusi, parca e mai bine…simtim noi evolutia noastra.
Pana acum lucrurile decurgeau normal la piata, insa s-a intamplat ceva zilele acestea. Mi-au cerut pe cateva legume “nouaspe mii de lei”. S-a produs o bulversare…nu stiam de ce atat de mult, dupa mi-am dat seama ca a zis in lei vechi…Vazandu-ma dezorientata, m-a redresat lamurindu-ma in banii actuali: un leu 90. Asa parca mai merge.
Azi am facut o gluma insa eram cu spatele la vanzatoare si i-am citit reactia dupa replica mamei. Cand a scos portofelul, am intrebat-o daca e sigura ca are la ea “saptezeci de mii de lei”.

foto
P.S. Cati ani spuneati ca au trecut de cand cu banii cei noi? Hai cu update-ul!!

2 thoughts on “Prezentul din trecut

  1. Si cati vor mai trece pana ne vom obisnui complet :)), uni calculeaza in euro sau elte monede :)) nu e nimic rau in asta totusi schimbarea cere un timp de acomodare, unii o fac mai repede altii mai greu. PS toata lumea evolueaza :))

  2. insa nu toti in directia corecta de aceea e nevoie si de putin impuls din partea noastra 🙂 fiecare dintre noi e in masura sa dea un impuls evolutiv unei alte persoane…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu